Vochtmeting


Vocht in de Eriba kan verschillende oorzaken hebben: een slecht raam- of deurrubber, een kapot raam of achterstallig onderhoud van de onderkant van de Eriba. Vocht kan tot grote problemen leiden en uiteindelijk voor wegrotten van de houten bodemplaat van uw Eriba. Daarnaast is een vochtige caravan een ongezonde caravan om in te verblijven.Vocht - vijand nr. 1

 

Vocht is een van de belangrijkste vijanden van uw Eriba. Niet een stevige regenbui, maar vocht in de caravan. U herkent het doordat bijvoorbeeld de vloer lichtelijk begint te bollen. Maar ook die bekende muffe lucht is een onmiskenbaar signaal.

Is er sprake van vochtvorming dan is het eigenlijk zaak om zo snel mogelijk in actie te komen om de schade zoveel mogelijk te beperken.

 

Bij iedere grote onderhoudsbeurt voeren wij standaard een vochtmeting uit waarbij we alle belangrijke en voor vocht kwetsbare punten van de caravan controleren met een vochtmeter. Vermoedt u een vochtprobleem, Wacht dan niet te lang en laat uw Eriba dan nakijken. Maak hier direct een afspraak, u krijgt deskundig advies over de omvang van het probleem en hoe het opgelost kan worden.