homewerkplaatscaravans › vochtmeting

Vochtmetingen

Vocht in de caravan kan verschillende oorzaken hebben: een slecht raam- of deurrubber, een kapot raam of achterstallig onderhoud van de onderkant van de caravan. Vocht kan tot grote problemen leiden en uiteindelijk voor wegrotten van de houten bodemplaat van uw Eriba. Daarnaast is een vochtige caravan een ongezonde caravan om in te verblijven.


Bij iedere grote onderhoudsbeurt voeren wij standaard een vochtmeting uit waarbij we alle belangrijke en voor vocht kwetsbare punten van de caravan controleren met een vochtmeter. Vermoedt u een vochtprobleem, wacht dan niet te lang en maak direct een afspraak met ons voor een vochtmeting. U krijgt deskundig advies over de omvang van het probleem en hoe het opgelost kan worden.


Vochtinspectie klik hier

Voorbereiding

  • indien nodig leeg maken van boven- en onderkasten

Inspectie

  • controle op zichtbare schade als gevolg van van vochtvorming in de wand, de vloer en het dak
  • controle van de ramen op condensvorming
  • controle van alle rubbers op zichtbare beschadigingen
  • controle van het dak en de dakluiken
  • vochtmeting op xx verschillende punten van het dak, de wanden en de vloer van de caravan
Controlepunten vochtinspectie
De controlepunten bij een vochtmeting van een caravan

 

Afwerking

  • Vochtrapportage met advies over evt. te verrichten reparaties

Eventuele reparaties zijn tegen meerprijs, wij doen dat uitsluitend na overleg met u en nemen hierover altijd vooraf contact met u op. Indien u ons de reparatie uit laat voeren krijgt u de kosten van de vochtinspectie retour.

Voor een complete vochtmeting moeten wij overal bij kunnen, ook in de kastruimtes. Daarom vragen wij u om uw caravan leeg aan te leveren. Natuurlijk kunnen wij dat ook voor u doen, maar dan zijn wij genoodzaakt om voor het uit- en inruimen van uw caravan 1 uur in rekening te brengen.