homewerkplaatscaravans › schadeherstel

Schadeherstel

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Vaak ook in een dood hoekje. En een klein deukje kan soms het spreekwoordelijke topje van de ijsberg zijn.


Schadeherstel

Heeft uw caravan schade opgelopen dan is dat heel vervelend. Hopelijk is het bij materiele schade gebleven. En in bepaalde gevallen is het voor het behoud van uw caravan noodzakelijk om die schade te herstellen. Zo kan een kleine deuk in de beplating in de toekomst bijvoorbeeld een vochtprobleem opleveren.

Neemt u gerust contact met ons op voor een afspraak. Wanneer u dan met uw caravan langs komt nemen wij eerst de schade op en vervolgens zullen we samen met u bespreken wat de opties zijn en wat het gaat kosten. Op basis hiervan zullen wij indien gewenst een offerte uitbrengen die u eventueel ook bij uw verzekering kunt indienen. Alle werkzaamheden (met uitzondering van spuitwerk) kunnen in onze eigen werkplaats verricht worden.


Schadeinspectie klik hier

Inspectie

  • controle op zichtbare en onzichtbare schade aan uw caravan
  • inventarisering noodzakelijke en geadviseerde reparaties

Afwerking

  • opmaken van een schaderapport
  • bespreken welke reparaties er uitgevoerd moeten worden
  • op verzoek brengen we vervolgens een offerte uit

Voor een schadeinspectie brengen wij onkosten in rekening. Besluit u vervolgens om de reparaties door ons uit te laten voeren dan krijgt u de kosten van de inspectie retour!